Funktionärer

För att deltagare, publik och allmänheten ska få en så bra dag som möjligt i samband med tävlingen behöver vi hjälp av ett stort antal funktionärer. Förutom att du hjälper vår idrott och vår tävling så hamnar du på första parkett för ett fartfyllt evenemang.

Vad krävs?
Du måste vara över 18 år för att hjälpa till på cykelbanan. Det krävs inga förkunskaper. Du kommer att få skriftliga instruktioner innan tävlingen och kort utbildning/information på plats.

Vad får du?
Förutom en rolig dag och känslan av att hjälpa idrotten, tävlingen och deltagarna så kommer vi att bjuda på någonting att äta och dricka och något du kan ta med dig hem.

Just nu söker vi lite extra efter:

Dig som är van båt- eller kajakförare!

På lördag 26 augusti behöver vi dig mellan klockan 11.00-15.30, samt på söndag mellan kl 07.00-ca 14.30. Uppgiften består av att följa och erbjuda stöd till de simmare som kan behöva en stunds vila. Det kan också vara en deltagare som behöver snabb hjälp upp ur vattnet. Det gör att vi gärna ser att du har god vana att hantera båt eller kajak. Förutom en härlig dag på första led längs med simbanan så erbjuder vi ekonomisk ersättning till din förening, mat och en t-shirt. Skicka din intresseanmälan till Maria Larsson nedan.

Och

Chaperones!

Chaperones följer deltagarna som ska dopingtestas efter målgång på elittävlingarna på lördagen. Vi behöver en grupp eller förening på 20 personer, åldrar 16+ som kan hjälpa till med detta. Tiderna som gäller är 13.00-ca18.00, och förutom en härlig dag på första led längs med tävlingsbanan så erbjuder vi ekonomisk ersättning till er förening, mat och varsin t-shirt. Skicka er intresseanmälan till Maria Larsson nedan.

För mer information, besök vår Facebooksida.

För att anmäla dig/er som funktionär, kontakta Maria Larsson, funktionärsansvarig.