Onlineanmälan är stängd men det finns chans att anmäla sig på plats!


Onlineanmälan till Vattenfall World Triathlon Stockholm är stängd men det finns fortfarande chans att anmäla sig på plats på Expo-området vid Slottsbacken, Gamla Stan, Stockholm under följande tider:

Fredag 25 aug kl 10.00 - 20.00  
Lördag 26 aug 10.00 - 20.00

Sveriges största triathlon har en fantastisk bansträckning genom centrala Stockholm, ett otroligt publikstöd samt en kunglig målgång vid Slottet. Vi ser fram emot att välkomna er alla på en triathlonfest i Stockholm den 26-27 augusti, 2017! 

Just nu har vi en tävling där du som anmäler dig har chansen att vinna fina priser ifrån våra partners. Detta gäller även för er som anmäler er på plats på fredag 25 aug och lördag 26 augusti. För mer informartion se här: http://stockholm.triathlon.org/tri_och_vinn/


Du kan välja mellan två sträckor: 

Sprintdistans, som består av 400m simning, 19km cykling och 5km löpning.
Olympisk distansen, som består av en 1500m simning, 38km cykling och 10km löpning.
Vi har även en klass för ungdomar som simmar 400m, cyklar 10km och springer 3km.

Samtliga lopp förutom elitloppen körs söndagen den 27 augusti. 
Exakta starttider meddelas efter den 1 augusti, men start för motionsloppen kommer att vara på söndagen den 27 augusti från 08.00 och fram till ca 14.00. Först ut är tävlingsklass standarddistans (Olympisk), därefter motionsklass standard (Olympisk) och sedan sprint och avslutningsvis ungdom.
Elitloppen körs på lördagen den 26 augusti. 

Vill du dela upplevelsen med dina vänner? Du kanske är specialist på en av de tre disciplinerna? Då kan du anmäla dig och ditt lag till stafett i sprint eller Olympisk distans - en simmar, en cyklar, en springer! 


Välkommen med din anmälan på Expoområdet så ses vi på startlinjen till helgen!